Hygiej e klinikker PC Dansk

Hård overflade beskyttelse

Q Shield ™ til hårde overflader Anti-bakteriel beskyttelse
Farerne forbundet med forringelsen af ​​overfladerne af medicinsk udstyr, der anvendes på hospitaler, ambulancer og klinikker, er endnu ikke fuldt ud forstået. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at mikroorganismer kan ændre overfladen af ​​maling, metaller og plast. Q Shield Medical Equipment Surface Protection (MESP) blev udviklet fra Q Shield-familien af ​​anti-mikrobielle produkter. I modsætning til et desinfektionsmiddel tørrer Q Shield MESP-specialformlen på overfladen af ​​udstyrsmaling, metal eller plast og forbliver på plads, der beskytter overfladen mod skader forårsaget af kolonisering af mikrober.

Problemet med selv de store navngivne mærker af hårde overflade rengøringsmidler har altid været, at ingen nogensinde ved, når overfladerne er blevet forurenet af farlige mikrober. Vask overflader med blegemidler eller desinfektionsmidler har altid været gode råd, men begge er begrænsede, fordi de giver ringe eller ingen løbende beskyttelse mod genforurening. Uden den igangværende beskyttelse, som Q Shield tilbyder, er der ingen reel beskyttelse – endnu værre i tilfælde af desinfektionsmidler viste en ny undersøgelse, at 85% af de mennesker, der anvender desinfektionsmidler, mente, at desinfektionsmiddelet, de brugte, gav vedvarende beskyttelse.

Dette kan være farligt, hvis folk tror at de er beskyttede, det kan betyde, at de ikke tager så mange forholdsregler, skal du stoppe med at vaske overflader så ofte som de burde. Faktisk når blegemiddelet eller desinfektionsmiddelet er tørret, er der ringe eller ingen restvirkning. Hvis det har tørret for hurtigt, kan det ikke have dræbt alle mikrober på overfladen (afhænger af lufttemperaturen og det anvendte mængde), i hvilket tilfælde dine overflader begynder at kolonisere igen med det samme.

Det bedste forsvar mod mikrober, herunder influenzavirus på overflader, er at have den langsigtede effekt givet af Q Shield. Det betyder, at regelmæssig behandling af Q Shield vil holde overflader fri for mikrober. Dette råd er især vigtigt for folk som gravide og børn, faktisk alle, der er i særlig risiko for svineinfluenzaen.

Indtil for nylig var blegemidler og desinfektionsmidler den bedste og eneste mulighed, men der er nu Q Shield, der varer 24 timer til et år. Denne nye hårde overfladerenser giver ægte beskyttelse, forudsat at den anvendes regelmæssigt og med de anbefalede intervaller giver langvarig reel beskyttelse. Det bruges også til at beskytte overfladerne på hospitaludstyr, som kan forårsages af mikroorganismer, hvorfor det nu klassificeres som en medicinsk enhed. Det eneste produkt af sin art i verden for at opnå dette niveau af regulering.

Q Shield har vist sig at være mere effektivt end regelmæssig brug af blegemidler og desinfektionsmidler, er mere sikkert at opbevare og forårsager mindre problemer.

Q Shield er mere omkostningseffektiv end blegemidler og desinfektionsmidler i brug og vil dræbe mikrober i mellem 24 timer og et år, der giver beskyttelse mod reinfektion fra at berøre forurenede overflader for hele den tid