Håndhygiejne QS PC Dansk

Q Shield Hand Sanitizer Q Shield ™ En Ny Generation af Hånd Sanitizer

Q Shield ™ kan tages gennem lufthavnssikkerhed i håndbagage.

Q Shield ™ fjerner mikrober. Q Shield ™ er hypoallergen.

Q Shield ™ opbygger eller forhøjer ikke antibakterielle eller antimikrobielle resistenser i patogener ved gentagen eller langvarig brug.

Q Shield ™ er beskyttet af patent og er godkendt af FDA.

600 ml flasker er velegnede til brug i hjemmet eller på kontoret. Disse enheder kan monteres på væggen. Vi leverer også 100 ml og 50 ml flasker, som er ideelt til brug ved rejser. Både vores 100 ml og 50 ml flasker kan tages gennem lufthavnens sikkerhed i håndbagage. Vores vægmonterede enheder kan leveres med små plakater og vejledninger for at sikre korrekt brug af produktet og at give ro i sindet. Shou

Hvis du ønsker at modtage yderligere oplysninger om disse produkter, bedes du kontakte os.

** 50 ml og 100 ml flaskestørrelser

Q Shield ™ er en familie af antimikrobielle produkter, som bruger de samme grundlæggende antimikrobielle komponenter. De væsentlige forskelle mellem Q Shield ™ og andre antimikrobielle stoffer er det;

  1. Det er vedholdende på enhver overflade, herunder glas, keramik og metal.
  2. Der er ingen kendte resistente stammer af bakterier, virus eller svampe til det.
  3. Det har bedre antimikrobiell dræb end nogen af ​​de førende mærker til rådighed i dag, hvilket er blevet bevist af uafhængige laboratorie.

Q Shield ™ er i brug i mange forskellige former over hele verden, fra hospitaler i Indien, til private hjem i Storbritannien, Kina, USA, RSA, Bangkok og restauranter i Hong Kong. Der synes at være ingen grænse for det er brug eller værdi for dem, der bruger det regelmæssigt.

Q Shield ™ -familien omfatter produkter, håndrensere, hårde overfladesprayer og tørklæder samt en Bio-tåge. Det er simpelthen det bedste produkt af sin art i verden og anbefales af mikrobiologer og sygeplejersker, der specialiserer sig i infektionskontrol over hele verden.

SENESTE NYHEDER OG FORSKNING

Q Shield V Wash Only V Alcohol

“I lyset af de seneste åbenbaringer om alkoholgeler viser undersøgelser, der viser, at alkoholgeler forårsager en signifikant stigning i bakterieantalet på hænder, nu bliver der stillet spørgsmål om, hvor passende de er til brug som sanitære midler.” “Det er ikke utænkeligt, at folk kan drage den konklusion, at de faktisk er en større fare end blot at vaske hænderne alene”. “Det er klart, at en ny generation af produkter kommer frem i forgrunden, og Q Shield TM er ifølge mange infektionskontroleksperter verdens førende inden for disse nye produkter.”

Read the latest reports from the FDA below
FDA Warning Over Alcohol Gels
Download Q Shield Brochure Here