Håndhygiejne QS PC Dansk

Q Shield HåndHygiejne Q Shield ™ En Ny Generation af HåndHygiejne

Q Shield ™ 50ml og 100ml kan tages med gennem lufthavnens sikkerhedskontrol i håndbagagen.

Q Shield ™ fjerner mikrober. Q Shield ™ er hypoallergen.

Q Shield ™ opbygger eller forhøjer ikke antibakterielle eller antimikrobielle resistenser i patogener ved gentagen eller langvarig brug.

Q Shield ™ er beskyttet af patent og er godkendt af FDA.

600 ml flasker er velegnede til brug i hjemmet eller på kontoret. Disse enheder kan monteres på væggen. Vi leverer også 100 ml og 50 ml flasker, som er ideelle til brug ved rejser. Både vores 100 ml og 50 ml flasker kan tages gennem lufthavnens sikkerhedskontrol i håndbagagen. Vores vægmonterede enheder kan leveres med små plakater og vejledninger for at sikre korrekt brug af produktet.

Hvis du ønsker at modtage yderligere oplysninger om disse produkter, bedes du kontakte os.

** 50 ml og 100 ml flaskestørrelser

Q Shield ™ er en familie af antimikrobielle produkter, som benytter de samme grundlæggende antimikrobielle komponenter. De væsentlige forskelle mellem Q Shield ™ og andre antimikrobielle stoffer er;

  1. Det er vedholdende på enhver overflade, herunder glas, keramik og metal.
  2. Der er ingen kendte resistente stammer af bakterier, virus eller svampe.
  3. Det har bedre antimikrobiel eliminering end nogen af ​​de førende mærker der er til rådighed i dag, hvilket er blevet bevist af uafhængige laboratorier.

Q Shield ™ er i brug i mange forskellige former over hele verden, fra hospitaler i Indien, til private hjem i Storbritannien, Kina, USA, RSA, Bangkok og restauranter i Hong Kong. Der synes at være ingen grænse for den værdi det har for dem, der bruger det regelmæssigt.

Q Shield ™ -familien omfatter produkter, Hud/håndbeskyttelse, Overfladebskyttelse og Servietter samt en Bio-tåge. Det er simpelthen det bedste produkt af sin art i verden og anbefales af mikrobiologer og sygeplejersker, der specialiserer sig i infektionskontrol over hele verden.

SENESTE NYHEDER OG FORSKNING

Q Shield V Wash Only V Alcohol

“I lyset af de seneste test af alkoholgeler viser undersøgelser, at alkoholgeler forårsager en signifikant stigning i bakterieantallet på hænderne, og der bliver nu stillet spørgsmål om, hvor passende de er til brug som desinficerende midler.” “Det er nærliggende at drage den konklusion, at de faktisk er en større fare end blot at vaske hænderne alene”. “Det er klart, at en ny generation af produkter vil se dagens lys og Q Shield TM er ifølge mange infektionskontroleksperter, verdens førende inden for disse nye produkter.”

Read the latest reports from the FDA below
FDA Warning Over Alcohol Gels
Download Q Shield Brochure Here